Telefon: 406 40002
post@solkontroll.no

Rullegardiner

Rullegardiner er klassikeren vi alle kjenner til. De fleste av oss har vokst opp i et hjem hvor lystett rullegardin var et typisk soveromsprodukt. I dag leveres rullegardin med en rekke flotte duker og er blitt et produkt som kan brukes i de fleste rom. I oppholdsrom er transparent duk som slipper inn en viss mengde lys eller screenduk man kan se gjennom, et bra valg. Et rullegardin med lystett duk er den perfekte løsning for deg som liker å ha det mørkt når du skal sove.

(Gjelder kristiansandregionen)

Noen gode grunner til å velge våre rullegardiner

Velg det som passer deg best!

Rullegardiner gir deg mange valgmuligheter og kommer i et bredt utvalg stoffer og størrelser. Ulike tekstiler gir deg muligheten til å velge hvor mye skjerming du ønsker i rommet. Våre rullegardiner kan også leveres med kassett og sideskinner. Ønsker man et virkelig eksklusivt solskjermingsprodukt, bør man ta en titt på rullegardin med dobbel duk, ofte kalt «Zebra rullegardin».

Kontakt oss

Om oss

Vår absolutt viktigste prioritet er fornøyde kunder og vi strekker oss langt for å oppfylle dette. Våre produkter kjøpes direkte fra et stort europeisk selskap. Selskapet har 25 års erfaring og eksporterer produktene dine til mer enn 35 land. 

Kopirett Solkontroll AS 2020. Design av TechTop Media AS.