Telefon: 406 40002
post@solkontroll.no

Plisségardiner

Plisségardin ofte kalt “trekkspillgardiner”, er Norges mest solgte solskjermingsprodukt. Gardinet skiller seg ut fra andre solskjermingsprodukter ved at de kan åpnes både fra topp og fra bunn (Top-down / Bottom-up). Man kan dermed enkelt velge hvilket område som skal stenges for innsyn, skjermes for solen eller slippe inn dagslys. Plissègardiner er på bakgrunn av denne unike egenskapen blitt et av Norges mest solgte solskjermingsprodukter. Med dobbel duk, “Duette” skjules trådene som går gjennom duken. Plissè kan tilpasses de fleste vindusformer, tar liten plass når de er trukket sammen og passer alle husets rom.

(Gjelder kristiansandregionen)

Noen gode grunner til å velge våre plisségardiner

Demper lyd og holder på varmen

Plissègardiner har den egenskapen at de bedrer akustikken i rommene de er montert i. Spesielt relevant er dette for moderne hjem med glatte harde flater (utstrakt bruk av fliser, gips og parkett). Plissè med dobbel duk (Duette, Duoplissè) er spesielt egnet, og er det absolutte foretrukne valget for kontorer, konferanserom og oppholdsrom. Lyd utenfra vil også dempes merkbart. Plissègardin med dobbel duk har unike isolerende egenskaper som sørger for at rommene føles kjøligere på sommerstid og varmere på vinterstid.

Plissègardiner er et godt alternativ til rullegardiner, den er tidløs og dekorativ. De mange valgmulighetene gjør at de kan tilpasses din unike stil og de tar liten plass i vinduskarmen.

Kontakt oss

Om oss

Vår absolutt viktigste prioritet er fornøyde kunder og vi strekker oss langt for å oppfylle dette. Våre produkter kjøpes direkte fra et stort europeisk selskap. Selskapet har 25 års erfaring og eksporterer produktene dine til mer enn 35 land. 

Kopirett Solkontroll AS 2020. Design av TechTop Media AS.