Telefon: 406 40002
post@solkontroll.no

Persienner

Persienner er klassikeren som aldri går av moten. Det unike med persienner kontra andre solskjermingsprodukter, er at man kan velge å få inn dagslys samtidig som man skjermes mot solen / mot innsyn. Du velger enkelt hvor mye lys du vil slippe inn og endrer dermed stemmingen i rommet på få sekunder. Samtidig er persienner lett å trekke fra og er diskret når de ikke er i bruk. Persienner er et produkt som passer i alle rom. Våre persienner leveres i 16, 25, 35 og 50 mm lamellbredde. For store vinduer er brede lameller både flott og praktisk.

(Gjelder kristiansandregionen)

Noen gode grunner til å velge våre persienner

Lang levetid

Persienner er et robust produkt med lang levetid. Lamellene leveres både i aluminium og i tre og er dermed svært enkle å renholde. Man unngår dermed å ødelegge produktet slik man ofte erfarer med solskjerming bygd opp av tøystoff.

Fungerer godt på våtrom

Ettersom persiennens lameller tåler vann og er enkle å rengjøre, passer de godt inn i rom hvor man det kan oppstå fuktighet. De er derfor et perfekt produkt over kjøkkenvasken, på badet eller på vaskerommet.

Bruk lyset som stemningsskaper

Persienner er enkle å regulere og man kan kjapt endre stemningen i rommet. Ved å vri lamellene oppover slipper man inn lys ovenfra og unngår innsyn nedenfra/forfra. Vrir man lamellene nedover skjermes man for solens stråler og kan samtidig følge med hva som skjer på bakkenivå. Ønsker man det helt mørkt vris lamellene i stengt posisjon.

Kontakt oss

Om oss

Vår absolutt viktigste prioritet er fornøyde kunder og vi strekker oss langt for å oppfylle dette. Våre produkter kjøpes direkte fra et stort europeisk selskap. Selskapet har 25 års erfaring og eksporterer produktene dine til mer enn 35 land. 

Kopirett Solkontroll AS 2020. Design av TechTop Media AS.