Telefon: 406 40002
post@solkontroll.no

Lamellgardiner

Lamellgardiner er en moderne kombinasjon av gardiner og tradisjonell solskjerming. Med sine slanke linjer og enkle design, er dette et produkt som passer svært godt i et moderne hjem. Det unike med lameller kontra andre solskjermingsprodukter, er at man kan velge å få inn dagslys samtidig som det skjermes mot solen / mot innsyn. Du velger enkelt hvor mye lys du vil slippe inn og endrer dermed stemningen i rommet på få sekunder. Lamellgardin er en ideell løsning for store vinduer og er et av få produkter som kan brukes på skråvinduer.

(Gjelder kristiansandregionen)

Noen gode grunner til å velge våre lamellgardiner

Stilfullt alternativ til gardiner.

Lameller kan fås i mange ulike tekstiler og farger, og kan dermed bidra til å skape ønsket uttrykk i rommet. Ønsker du en ny vri er det også mulig å bruke lameller som romdeler. En rekke av tekstilene er felles for rullegardiner og lamellgardin, man kan dermed kombinere disse produktene. Du kan velge mellom transparente, delvis-transparente, lystette lamellgardiner. Hvorfor ikke kombinere flere like farger og skape ditt unike preg?

Kontakt oss

Om oss

Vår absolutt viktigste prioritet er fornøyde kunder og vi strekker oss langt for å oppfylle dette. Våre produkter kjøpes direkte fra et stort europeisk selskap. Selskapet har 25 års erfaring og eksporterer produktene dine til mer enn 35 land. 

Kopirett Solkontroll AS 2020. Design av TechTop Media AS.